Met trots presenteren wij ons eigen bier: The Ho’S Black IPA

The HO’S Black IPA wordt in opdracht van the House of Sodom gebrouwen door de Wildervanker Brouwerij. Het is een bier met twee gezichten, het uiterlijk van een Stout en de smaak van een IPA. Het onderscheidt zich door gebrande mouten en het gebruik van maar 1 hop soort, de Cascadehop

In het glas heeft het een bijna zwarte kleur met een enorme beige schuimkraag. Het bier heeft een rijk palet aan geuren: aroma’s van as en gebrande mout, die samensmelten met de geur van hop, dennennaalden en citrusvruchten. The HO’S Black IPA heeft een bittere en licht fruitige afdronk waarin duidelijk, de smaken van pure chocolade, den, kruidachtig hop, citrusvruchten en een vleugje grapefruit te onderscheiden zijn.

Een schitterende en bijzondere Black IPA met een stevig en pittig karakter!