Off Line @ The House of Sodom

Ga dit weekend eens lekker Off Line en kom genieten van een lekker ( echt ) Biertje, onze fantastische #Homemade lunch of een lekkere weekend hap. De House of Sodom heeft een keur aan Microbrouwerij bieren. Naast ons eigen The Ho’s Black IPA gebrouwen in de Provincie Groningen, hebben we bier van Oedipus, Brouwerij ’t IJ Amsterdam, Maximus Utrecht, Brewdog Schotland, Stone Berlijn, Wildervanker Brouwerij, Bax Bier Groningen, St. Bernardus België, Thornbridge Engeland, Cinema Brewers Amsterdam. Naast onze vaste @ The House of Sodom zijn we steeds op zoek naar leuke bieren als aanvulling op ons assortiment.  Deze bieren staan niet op onze menukaart maar op een Secret Stash lijst.  Zodra een bier op de Secret Stash lijst op is, komt er een nieuw bier voor in de plaats. Dus hou je van een lekker bijzonder biertje, laat je verrassen door onze selectie bieren en kom dan even relaxed Off Line @ The House of Sodom. #thehouseofsodom

Brewdog @ The House of Sodom
Brewdog @ The House of Sodom

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *