Nieuw Superdry @ The House of Sodom

Superdry

@ The House of Sodom zijn we helemaal blij met onze nieuwste aanwinst #Superdry

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht en behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen.

Superdry heeft over de hele wereld een aanzienlijke en groeiende aanwezigheid, en is werkzaam op 515 Superdry locaties in 46 landen. Er zijn 139 zelfstandige winkels in het Verenigd Koninkrijk en Europa, 208 franchise- en geautoriseerde winkels buiten het Verenigd Koninkrijk (behalve één), en 168 Superdry-afdelingen. #thehouseofsodom

Superdry @ The House of Sodom
Superdry @ The House of Sodom
Superdry @ The House of Sodom 2018
Superdry @ The House of Sodom 2018
Superdry @ The House of Sodom 2018
Superdry @ The House of Sodom 2018
Superdry @ The House of Sodom 2018
Superdry @ The House of Sodom 2018