High Tea @ The House of Sodom

Trakteer jezelf, je familie of vrienden op een #Hightea @ The House of Sodom de perfecte gelegenheid om lekker samen bij te kletsen. Je wordt welkom geheten met een heerlijk glaasje prosecco om vervolgens te gaan genieten van een keur aan lekkernijen; verschillende soorten Thee, huisgemaakte sandwiches, hartige -en zoete taartjes, scones, cupcakes, bonbons, #homemade lemon curd & clotted cream en meer heerlijks. Ben je op zoek naar een ander arrangement dan een high tea? Neem contact met ons op @ 06-51668753 The HO’s denkt graag met u mee.Wilt u zo vriendelijk zijn een High Tea een week van te voren te reserveren? #thehouseofsodom

High Tea @ The House of Sodom 2018
High Tea @ The House of Sodom 2018
High Tea @ The House of Sodom 2018
High Tea @ The House of Sodom 2018
Hightea @ The House of Sodom 2018
Hightea @ The House of Sodom 2018
Homemade @The House of Sodom
Homemade @The House of Sodom