The House of Sodom is een bijzondere plek, het behelst alles wat er nog miste in Winschoten. The House of Sodom is onderscheidend, net even anders, een stukje Berlijn in het bruisende Winschoten. Genieten in een ongejaagde sfeer van met liefde en aandacht bereide broodjes, zoals de Green Goddess Toast met spinazie, pesto, jonge -en fetakaas en veel avocado. Daarnaast zijn er heerlijke frisse salades, bijzondere toast of wraps, borrel – en broodplanken. Neem de tijd voor een verse kop slow koffie, gezet van onze, in de provincie Groningen gebrande koffiebonen of kies voor één van de zorgvuldig geproefde bieren van brouwerijen over de hele wereld; Een lekkere Red Ale uit het Verenigd Koninkrijk, een Trippel uit Boonville Californië, een witbier uit onze hoofdstad of een in opdracht van The House of Sodom, lokaal gebrouwen micro-brouwerij bier uit Noord Nederland, The House of Sodom heeft het. We hebben goede lokale wijnen, hippe limonades,  en de frisdranken zijn net even anders.

Heb je een feest en geen zin om zelfs hapjes te maken? Wist je dat je @ The House of Sodom luxe hapjesplanken kan bestellen?

Of je nou langskomt om te winkelen, eten, werken, leren, genieten van een hightea, een gesprek te voeren met je laatste tindermatch of simpelweg te genieten een bijzonder biertje of van wat lekkere deuntjes, HO’s biedt er de mogelijkheid toe, alle ingrediënten zijn, letterlijk en figuurlijk, aanwezig voor een bijzondere ervaring en belevenis. #thehouseofsodom

Wil je op de hoogte gehouden worden van evenementen, hapjes planken bestellen, een Hightea of feest organiseren @ the Ho’s of een heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in of bel 06-51668753 voor meer informatie.

High tea @ The House of Sodom https://www.instagram.com/p/BZqIGNFBwoz/?hl=nl&taken-by=thehouseofsodom

Weekendhap @ The House of Sodom
Weekendhap @ The House of Sodom